• Részletek
  • Oktatási infók
  • Letöltések
  • Rólunk...
  • Hotline
  • HW konfiguráció
  • Elérhetőségeink
  • Belepes

A Service Manager megújul!

Az alkalmazás és a honlap egy új, modern és letisztult felületett kapot.

 

Reméljük tetszeni fog az új kinézet.

 

Önöknek készitettük!

Új tehnikai modulok!

Az alkalmazás tartalmazza az összes műszaki adatok modult. Kérjük, probalja ki díjmentve. Hozzáférése van az SOS, gumiabroncs adatok, javítási kézikönyvek, műszaki rajzok és sok egyéb információhoz.

Kiadtuk az 1.2.9 – es verziót

Az 1.2.9 -es verzió sok újdonsággal rendelkezik az előbbi verziókhoz képest. A frissítések oldalon többet olvashatnak az újdonságokról. Kérjük önöket hogy frissítsék fel az elöző verizókat.

User login

Enter your username and password here in order to log in on the website:

Forgot your password?

Autonet Service Manager rövid bemutatása

Az Autonet Service Manager a barát, segítség és tanácsadó amelyre Önnek szüksége van. A program, mely a legújabb üzletvezetői tudástár alapján lett kifejlesztve, magába foglalja számos szervizes szakember - akár igazgatók vagy műhelyvezetők, vagy akár az ehhez hasonló programok egyszerű felhasználói - tapasztalatát és a rendelkezésére bocsájtja ezt a tudást a mindennapi munkájához elvégzendő lépésekben.

 

A program alakíthatósága fantasztikus, lehetővé teszi bármilyen létező munkafolyamat esetében az optimális lépések konfigurálását, ezáltal aprólékosan lekövethetővé válik mindegyik alkalmazott tevékenysége bármelyik munkakörben, mindegyik ügyfél és autó kezelése,  mindegyik elvégzett munkálat vagy alkatrész (bárhol is legyen az, a beszállítónál, a saját raktárban vagy a műhelyben).

 

A program hátterében álló alapos ismeretek a mindennapi munkájának minden mozzanatában segítik,  mint például a tevékenységek betervezésétől és megszervezésétől egészen az ügyfelek azonosításáig és nyilvántartásáig, vagy az alkatrészek azonosítása, ellenőrzése, rendelése és kezelése, a karbantartási és javítási munkálatok elvégzése. Továbbá a szükséges technikai ismereteket és adatokat is a rendelkezésére bocsájtja és segítséget nyújt az összes irat összeállításában, nyilvántartásában és kiállításában: rendelések, átvétel, számlák, nyugták stb. A folyamatban levő tevékenységek minden aspektusa fellelhető ebben a programban, melyik segít véghezvinni, lekezelni, ellenőrizni és részletesen ellemezni minden műveletet.

 

A fent elsorolt dolgokat egyetlen egy program tartalmazza, nem szükséges több tíz - többé vagy kevésbé kompatibilis vagy többé vagy kevésbé az Ön igényei szerint optimizált vagy konfigurált - programban való navigálás, több tíz fizetnivaló számla között. Weboldalunkon fedezze fel a program használatának előnyeit, már csak azért is, mivel még nagyon sokat lehet elmondani róla.

_